Wednesday, July 8, 2009

Lagu dulu :)

Aku lebih hargai lagu2 lame dr lagu2 skunk pasal lagu2 skunk bnyk copy n paste je.takde kualiti langsung n tangkap muat je.aku lg suke dgr lagu 90an like spring,slam,wings or bnyk lg.hehe biarla org nk ckp aku ni dah ketinggalan zaman but ni la realiti nye.dr mane dpt lagu2 indie kalo tak zaman rock bapak kte.hehe pandangan aku la.hehe jgn melenting.
hehe antara lagu2 feveret aku smpi mati..haha lagu2 penting ble karaoke :D
  1. Spring - Pesanan buat Kekasih
  2. Lestari - Mahligaimu dari airmataku
  3. Blackrose - Cinta Abadi
  4. XPDC - Hentian ini
  5. Data - Permaisuri
  6. Putra - Kain Cinta Putih
  7. AXL'S - Andai Dapat Kuundurkan Masa
  8. Ukay's - Disana Menanti,Disini Menunggu
  9. Ekamatra - Hanya Satu Persinggahan
  10. Ekamatra - Sentuhan Kecundang
  11. Lela - Bidadari
  12. Laksamana - Gugurnya Bunga Cinta
  13. Slam - Gerimis Mengundang
  14. Terra Rossa - Bunga Angkasa
  15. BumiPutraRockers - Airmata Jernih
  16. Shima - Teringin
  17. Ella - Layar Impian
  18. Zainal Abidin - Hijau
  19. Damasutra - Umpama Mimpi Dalam Mimpi
  20. BloodShed - Srikandi Cintaku
haha ni jelah lagu2 feveret aku kalo kat karouke :) hehe lagu2 ni wat aku teringat balik zaman2 skola ble aku ngn syabil nyanyi same2 dlm kelas sampai khatam sume lagu jiwang :)
haha tp zaman dah berubah,sume bdk2 skunk bnyk yg taktau sgt lagu2 mcm ni.cume segelintir je yg tau.kalo aku suh bdk2 dgr lagu ni,msti ade yg kate lagu mat rempit.haha mcm pundek.hehe
apeadehal.hehe k la.assalammualaikum :)

4 comments:

  1. hahahaha :D
    no cmnt :)
    i love u..

    ReplyDelete
  2. tein suka shime! teringin. sedap kan.

    ReplyDelete
  3. ahha ade laa beberapaa laguu yang sama :)
    hari tu baru mira pergii
    best wehh

    ReplyDelete
  4. lagu matrempit? HAHAHHAHAHHAHHA. ye kot! :P

    ReplyDelete