Monday, December 20, 2010

Awak,


Awak,terima kasih sebab celebrate birthday saya yang tak seberapa ni..even sekejap je kite jumpe tp saya tau awak beria ia nk celebrate jgk..thnks syg..awak nak tau tk,lps saya bace entry azie tu,saya rase saya teringat zaman zaman saya dgn awak time sekolah..sumpah kelakar gler haha first time jumpe dekat the curve,mkn pizza..awak nak tau tak,saya time tu nk tdow je.saya ngntuk awakk..haha tapi saya gagahkan diri saya nk jumpe awak.haha dah la mate merah,dress up mcm mat rempit.haihhh malu2 haha sudahlah,itu cerita lama..mungkin just untuk kenangan kita k :)

Awak,nak tau tak?saya dari dulu sampai sekarang,hati saya tak pernah berubah kat awak.saya sentiasa sayang awak tau..even awak dh tk sempurna dari org lain,tp saya nak awak tau yang awak tetap sempurna kat mata saya.takde cacat cela dalam diri awak :D orang yang baik selalu diuji..ingat tu :D

Awak,terima kasih pasal hadiah ni :D saya jaga elok elok macam saya jaga awak :D

3 comments:

  1. heeeee,
    tak smpurna? ouhhhh tidakk! heee :D
    ilysm :))

    ReplyDelete
  2. hahaha terbaikkkk la acip...suka suka suka ..

    ReplyDelete