Thursday, April 2, 2009

band baru bai :)

haha time aku tgh lepak kat kedai mamak,tbe2 aku trnmpk mmbr lame aku.aku panggil la ajak lepak.dlm 15 minit borak2 sume.tbe2 die tarik aku masuk dlm band die.mule2 aku ingat main2 la an pasal die ni pown kadang2 cter keling.haha entah btol ke tak.hehe tp aku tgk dr reaksi muke die mcm serius je.haha die suh aku main guitarist.hurmm boleyh la.hehe yg aku terkejutnye 25.4.2009 ni band ni dpt jemputan perform kat mcpa.haha kepala acik die kowt.haha band yg br setahun jagung dah trus main kat situ.haha tp bg aku mungkin ni rezeki kowt.hehe tp aku tak mengharap sgt kat dunia seni ni pasal aku tau asam garam diorg sume.hehe aku nk jd chef ouh.haha

*hehe kalo korg nk add band aku ni,korg add la.haha jgn kutuk2 ouh.haha fresh lg band ni.hehe hrp maaf kalo lagu tak sdp.hahaha :) diorg gatal nk amek aku an.haha br diorg tau :)
(http://www.myspace.com/walkingoverrainbow)

2 comments:

  1. haha tautau. nnt kirim salam kat mr drummer ye, haha ;P

    ReplyDelete