Thursday, December 25, 2008

Kolej atau Sekolah?

Sekolah la best dowh.hehe
aku rindu dowh zaman persekolahan aku.haha sumpah best.mcm2 aku wat dajal time aku kat sekolah.hehe aku ngn cikgu dah mcm adeq beradik dah.hehe ngn pengetua?haha lagi la dah mcm anak ngn mak.hehe saje je taknak tunjuk kitaorg mesra.hehe kang gosip kang.haha

mase aku form 1,time 2003.
aku punyer la skema nk mampos.hehe tak tau apsl leyh jd mcm tu.haha
time tu aku cuak dowh tgk abg2 senior sume.haha bdn mcm bapak babi dowh.haha
haha kire hormat senior la cter die.hehe bdk2 skunk je yg kurg ajar skit.hehe bajet langsie,gengster..main abg boleyh la cter.haha one bye one la kalo brani.hehe ok,kite sambung cter aku k.time aku form 1,aku rase mcm bdk darjah satu dowh.haha lom leyh sesuaikn diri lagi.hehe time tu aku tgk pergh fuck off seyh kakak form 5 semua.haha howt sial,haha time tu aku batak gler dowh kat ELYANA,mase tu first time aku jumpe die kat skola,mase tu tak silap aku die form 5..haha mcm model plk aku tgk.haha time tu bdk kecik lg.hehe ape tau.hahaha ble aku naik form 2,aku dah mule tunjuk langsie aku kat cikgu2 sume.hehe kre name aku dah start naik dah.hehe punyer la bangge ble cikgu disiplin pggl aku msk pejabat.hehe tp ble blk umah,mmg kene terajang la ngn bapak aku.haha mak aku jgn ckp la.hempuk gitar kat badan aku.hehe rase nak nanges tp tak nanges.hehe dua tige titik je air mate kuar.hehe ble naik form 3,aku rase ni la kelas aku paling perfect.haha time 2 mmg bising la.hehe aku ingat lg kitaorg wat cikgu bm menangis.hehe sape suh krg ajar ngn kitaorg.hehe smpi nak dkt pmr cikgu tu taknak ajar kitorg.hehe tapi lulus plk pmr.hehe time tu kitaorg mmg rapat gler ngn bdk form 5.hehe hari2 kene buli je.hehe
tp sedih ble diorg dah abes skola.rase bosan kowt coz dah tak happening dah.lagi2 ble pengetua baru masuk skola aku.hehe agak sial la pengetua tu.hehe
ble aku naik form 4,aku dah terpisah ngn mmbr aku sume.huhuh ade yg masuk kelas sains,ade yg masuk kelas akaun,aku je masuk kelas seni.hehe time tu aku slow skit perangai nak wat dajal coz entah la.mcm takde mood je.lastl2 aku blaja try hisap rokok smpi skunk.hehe time tu parent aku tak tau lg..hehee tp sejarah hidup aku,first time aku main couple2 ni.haha
agak poyo la gak aku time tu.hehe rase mcm aku kacak gler ble ade awek ni.haha sumpah dowh.haha rase mcm fuck argh,tak caye dowh.haha ble naik form 5,hahaha time ni la aku nak wat dajal sepenuh hati aku.hehe yelah an,aku an senior.hehe tp yg peliknye,time tu bdk form 1,2 smua dah takde respek kat bdk2 form 5.hehe ade ar gak skali aku tampar bdk form 1 tu.hehe panggil bdk2 form 5 mcm member lame plk.ape salahnye panggil abg ke,kakak ke..ni tak,pggl "woi,aku,kau"hehe..tp satu je yg aku takleyh lupekn time aku kantoi rokok pade 4.3.2007..time tu aku ngn fendi tgh cr port nak hisap rokok.last2 kat belakang bengkel khb tu pengawas jarang lalu.hehe kitaorg bakar la rokok tu.tak sampai dua tiga hisap,cikgu yg bername Cikgu Noraini trus meluahkn perkataan pertamenye iaitu "hah hasif,kamu hisap rokok ape itu?mcm sedap je.hehe"aku pown dgn segan silu berckp "rokok dunhill cikgu"..dan cikgu tu pown membalas"ouh,ok..name penuh kamu sape eyh?hasif,kalau nak hisap rokok,jgn bwk geng.kesian die.hehe"aku dgn malu trus mnjawab"takde cikgu,fendi ni temankn saye je,die takde paper.name saye sorg je k.Muhammad Hasif Shah,kelas 5harmoni."..lps tu cikgu tu blah,mcm siut je.mase aku balik umah tu,bapak aku tgh panaskn badan die.hehe aku tau conform lps ni aku kene tibai.hehe tgk2 betul daa aku kene tibai.hehe sjk dr aritu aku tak hisap rokok.hehe tp sejam je aku berenti.haha lps tu aku hisap balik.hehe aku kat skola terkenal ngn gelaran pencuri penyapu.hehe
dlm 20 minit,aku leyh cilok penyapu dlm semua kelas.hehe ye ar,kelas aku asyik2 kene cilok je.aku dah la ketua kebersihan,aku gak yg kene marah ngn cikgu.last2 aku wat keputusan cilok penyapu kat smua blok2.hehe kelas aku setiap sorg dpt 3 penyapu.haha tapi tak pernah dpt kelas terbesih.haha mcm cibai.hehe tp mase spm,mmg aku nak nanges dowh.hehe tak mampu aku nak wat.ngn matematiknye,bm nye,bi nye.hehhe tapi yg pelik,sejarah,aku leyh wat penuh.hehe hebat dowh aku.haha :)) ble dpt result,aku control macho la taknak nanges.hehe sampai kat umah,haha 4 baldi kowt aku nanges.hehe

tu je kowt aku nak cter.haha lgpown aku bosan la.skola lg best.mak bapak je yg bg duit.hehe
hidup senang lenang :))
k la bubye :)


6 comments:

  1. "hehe rase mcm aku kacak gler ble ade awek ni"

    xbleh bla la acip ni ;p

    ReplyDelete
  2. haha well.
    dulu an.hehe
    tgk btul2 mcm bangang je.hehe
    takpe,zaman bdk2 :)

    ReplyDelete
  3. haa rase kacak bile ade awek ey ?
    haa sbb tu kot bf mira tanak break.
    ahahah :P

    ReplyDelete
  4. haha maybe.haha zaman dulu2 la mira :))

    ReplyDelete
  5. hahahahaha lawa duhh bace hahaha :)

    ReplyDelete