Monday, December 29, 2008

Melayu??

mase aku tgh lepak2 ngn mmbr aku kat busstop dpn skola..time tu kol 1.30 pg.hehe time tu saje lepak jap.bosan duk umah.tgh sedap2 borak,tbe2 ade 2 org mamat berbangsa MELAYU naik moto lalu dpn kitaorg.time tu aku tgk lain mcm je mamat ni,mcm nak pau aku je.hehe tp sangkaan aku salah,mule2 mamat tu mntk lighter coz lighter die dah hilang.dgn rela hati aku pown bg la.ble mamat tu tgh bakarkn rokok.

mamat = adek,kat mane eyh jual arak??
acip = entah la bang,saye pown tak tau kat mane ade jual.abg cr la kat 7e.
mamat = ape la korg.itu pown tak tau ke kat mane?buang mase aku je.
acip = hekeleh mamat ni,aku bknnye minum air kencing setan.aku tak mcm ko.bodo betul melayu ni.ko islam ke tak ni.bodo!!
mamat = eyh ko,kurang aja plk,ko sape dowh?ko bdk mane?ko pernah rase kepale ko pecah tak?
acip = (aku dgn hati tersenyum) aku bdk sini,apehal?ko nak pggl member ko ke?haha ko kene pikir dulu kalo nak ckp mcm tu ngn aku.ko duk kmpg mane?kalo nak belasah,belasah skunk la,kalo aku tak mati,mmg nahas la ko.minum arak ingat bagus ar.buto bapak ko.bangang nak mampos.ko mesti mat rempit sial tu an haha wat malu melayu la ko ni.dah2 blah2 jgn dtg kmpg aku lg.blah la aku ckp.kang aku pggl bdk bdk ni kang,pecah kepala ko kat sini.dah blah2!!!!
mamat = (trus naik moto then cau gi mane entah,siap tunjuk fuck lg kat aku.hehe bengang kowt)

kesimpulannye aku sebagai MELAYU dan beragama ISLAM rase malu ngn bangsa aku sendiri.

7 comments:

  1. bgus ar..
    jgn bunuh org sudah,...haha

    ReplyDelete
  2. gile langsi ko.haha
    dialog itu adalah rekaan semata-mata ;D

    ReplyDelete
  3. ari tu mira tye,
    acip kate dialog tu betol !
    acip tipuu yea

    ReplyDelete
  4. argh ko.keling parya la ko.haha weyh ble mau lepak?buto la ko.cter keling :))

    ReplyDelete